Je eigen unieke schilderij laten maken.

Altijd al een uniek schilderij willen hebben dat helemaal op jouw wensen is afgestemd? Ontdek de mogelijkheden! Hieronder heb ik de informatie kort samengevat.


 


Je weet wat je wil:

De kleur, de afmetingen, het onderwerp (landschap, stilleven of juist een modern schilderij) verfsoort ect. zijn je duidelijk. In dat geval kun je contact met ons opnemen om de eerste verkenning te doen.
Je weet het nog niet zeker:

Weet je nog niet volledig zeker welk schilderij je zoekt / wil? Dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen. We denken graag met je mee. Je kunt bijvoorbeeld een foto van de kamer laten zien waar het uiteindelijke schilderij moet komen. We adviseren dan m.b.t. kleur, beste formaat ect.

Je zoekt wel een uniek schilderij maar je wil volledig verrast worden en slechts de afmeting of soort schilderij staat vast? Ook dat is een mogelijkheid bij ons.

 


Eerste verkenning
, wat houdt dat in?

Wanneer je de mogelijkheden wilt bespreken stuur ons dan als eerste een berichtje. We nemen dan contact met je op. We bespreken samen waar je evt onze hulp bij nodig hebt en wat je wensen zijn en of we iets kunnen betekenen. Uiteraard volledig vrijblijvend.Stel ik geef een opdracht, hoe werkt dat?

Na ons eerste verkennend gesprek, kun je besluiten om een opdracht te geven voor een schilderij. Wij gaan dan eerst aan de slag en maken op basis van jouw wensen een 3 tal (kleine) proef schetsen welke we je laten zien.

Hiermee willen we graag zien of we de opdracht begrepen hebben en voldoet aan je verwachtingen. Het zijn 3 proef schetsen omdat we verschillende nuances in kleur, detail niveau en techniek willen laten zien om zo samen de beste keuze te kunnen maken. Ook in dit stadium heb je de vrijheid om te wijzigingen aan te brengen of te besluiten om niet verder te gaan.

Ben je tevreden en besluit je een opdracht te geven voor een schilderij, gaan wij starten met het uiteindelijke schilderij. Gedurende dit proces delen we de voortgang middels een foto's of als je het leuk lijkt, bezoek je het Atelier om de voortgang te bekijken

In dit stadium kun je nog nuances laten aanbrengen.Hoelang duurt het?

Hoe lang het duurt is van diverse dingen afhankelijk: formaat, verfsoort ect. (bv olieverf moet drogen) Doorgaans duurt het 3 tot 6 weken.

Wat kost het?

De prijzen zijn van diverse factoren afhankelijk en variëren tussen de 175 en 1300 euro per geleverd werk.

Het formaat, mate van detail, verfsoort e.d. bepalen de prijs maar een opdracht kost NIET meer dan een vergelijkbaar bestaand schilderij bij ons.Derhalve een uitgelezen kans  om een uniek schilderij volgens je eigen specifieke wensen te laten maken !