Op zoek naar een kleurrijk schilderij voor bij u thuis?

Op deze pagina staat een gedeelte van de schilderijen uit de collectie van  Aco -Art. De getoonde schilderijen zijn te koop tenzij anders aangegeven en geven een impressie. Sommige schilderijen zijn gemaakt met olieverf en anderen weer met acryl of een kleurrijke combinatie van beiden.

Bij de mixed media, is vaak beschilderde zijde verwerkt wat het schilderij een extra dimensie geeft. Benieuwd hoe dat werkt ? Kom eens vrijblijvend kijken op het Atelier. Wij laten het graag zien en verplicht je uiteraard tot niets. (we zijn er trots op om te laten zien wat we doen !) 


Je smaak staat er niet tussen?

Mocht je op zoek zijn naar een schilderij maar het staat er niet tussen? Er al eens aan gedacht een schilderij in opdracht te laten maken?  Dit is namelijk niet duurder dan een bestaand werk en kan helemaal op jouw wensen worden afgestemd. Denk aan formaat, kleurgebruik , materialen ect. 


Nog nooit op een Atelier geweest?

Zoals aangegeven willen we graag aan mensen laten zien wat we doen en zo met kunst in aanraking laten komen. Ook al kom je gewoon langs om even te kijken onder het genot van een kopje koffie/thee.  Je bent van harte welkom!  Wel graag van te voren even afspreken wanneer het beste uitkomt ivm workshops of schilderlessen. Dit kan simpel door ons een berichtje te sturen of te bellen.