Felle kleuren of ingetogen, abstract of realistisch...het is aan jullie !

Of je nu met collega's of met vrienden aan een workshop deelneemt, ze zijn meestal een recept voor een gezellige, kleurrijke tijd waarin jullie vooral lekker creatief bezig zijn. Het simuleert de onderlinge samenwerking en is ontspannend en daarom erg geschikt als een bedrijfsuitje en teambuilding.

De locatie bevindt zich in het oude centrum van het pittoreske Monnickendam in de nabijheid van de oude haven. Met een ruime keuze in diverse gezellige restaurants en cafés op loopafstand, staat het organiseren van een aansluitende gezellige tijd van lunchen, borrelen, of uit-eten niets in de weg.

Het atelier is met openbaar vervoer goed te bereiken en ligt op een steenworp afstand van Amsterdam.


Humor, lachen en vooral een gezellige tijd beleven. Bij Aco-Art is de mogelijkheid om een workshop te volgen voor groepen tot 6 personen. Met minder kan natuurlijk ook. Of je ervoor kiest om samen een schilderij te maken of iedereen een eigen schilderij,  maakt niet uit.  In onze workshop kun je bepalen om vrij te werken of een vooraf gemaakte ruwe schets af te maken. Aan het einde van de workshop neem je het eindresultaat mee naar kantoor of huis.


De workshops kunnen in overleg overdag, 's avonds of op zaterdag worden gegeven:

  • Duur workshop ca 2.5 uur
  • prijzen zijn 25 euro per persoon en  22.50 bij een groep van 6 personen.
  • canvas = 50 x 40 cm (individueel) of 100 x 80 cm (voor groepsschilderij)
  • incl materiaal *, koffie/thee 
  • locatie Monnickendam

*) we werken met Acryl in de workshop vanwege de eigenschappen mbt droogtijd. Olieverf kan maar dan tegen een kleine meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden